Word nu lid

Zin om lid te worden van onze afdeling?

Hoe lid worden?

Hoe via het secretariaat.
- Gehuisvest: Guido Verhaegen Romeinsebaan 62 3300 Tienen GSM 0495/446799 of U steekt een briefje in de bus met uw gegevens en email wij contacteren U. U stort €13 op rekening: BE 90 7344 0100 0332  -KREDBEBB van Landelijke Gilde Vissenaken met vermelding: Nieuw Lid en naam.
Wees Welkom.

Iedereen is altijd welkom op het platteland is het ALTIJD Plezant.

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.